Insolvență

Chart bar
  • Analiză pre-insolvență
  • Reorganizarea judiciară
  • Faliment

Reorganizarea judiciară

Restructurarea afacerii și datoriilor, pe baza planului de reorganizare în procedura insolvenței este o soluție consacrată de CITR și oferă posibilitatea continuării activității și reintegrării companiilor în circuitul economic.

Sub protecția și controlul prevăzute de legea insolvenței, modalitățile de restructurare pot fi din cele mai variate, precum eșalonarea și ajustarea datoriilor, conversia datoriilor în acțiuni, transfer de business, vânzarea de active non-core, atragerea de finanțări, fuziuni/divizări, etc.

Soluțiile implementate de echipa CITR prin planurile de reorganizare propuse în cei peste 20 de ani de activitate, au fost întotdeauna adaptate nevoilor părților implicate, specificului businessului și având la bază misiunea de a salva valoarea în business.

Printre companiile private pentru care CITR a oferit restructurări de succes se numără: Cemacon, Flanco, Diverta, TMUCB, Selina (construcții), Ramada Oradea, Galli Galo sau Oncos.

 

Faliment

Pentru companiile care nu mai sunt viabile, soluția falimentului presupune o valorificare a activelor și acoperirea masei credale, urmate de dizolvarea companiei.

Echipa de vânzări CITR este specializată în vânzarea activelor și dispune de o platformă digitală performantă pentru promovarea și vânzarea acestora, cu scopul de a maximiza sumele obținute ce sunt ulterior distribuite creditorilor. Sales.citr.ro este cea mai performantă platformă de prezentare a activelor promovate spre vânzare, care gestionează  momentan un portofoliu de active de 650 milioane de euro, în diferite stadii de valorificare, din care expune anual spre vânzare peste 4.000 de produse grupate. Fie că este vorba despre bunuri mobile, imobile sau afaceri la cheie, platforma centralizează în același loc active pe care clienții CITR le pot accesa ușor și rapid.

CITR gestionează în prezent cel mai mare faliment din istoria recentă a României – City Insurance.

Printre alte falimente cu impact major în economie gestionate de CITR se numără: Carpatica Asig, Certasig, Tractorul Brasov, Swan

Flowers

test