Servicii

CITR este liderul pieței de insolvență și restructurare din România încă din 2008. Cu o experiență de peste 20 de ani în piața insolvenței și restructurării și aproape 1000 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR administrează anual un patrimoniu de 1 miliard de euro și distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor, în misiunea sa de a salva valoarea din companiile românești. Experiența CITR, conectarea la mediul de afaceri și la piață, combinată cu cunoștințe solide de business aduce o abordare pragmatică, strategică și în același timp orientată către nevoile antreprenorilor aflați în dificultate și creditorilor săi.

CITR este un partener de încredere pentru antreprenori ale căror companii se află în dificultate, în oricare stadiu s-ar afla, și are obiectivul de a găsi cea mai bună soluție de business pentru toate părțile implicate. CITR reunește echipe multidisciplinare cu expertiză locală și internațională și care contribuie activ la schimbarea mindsetului mediului de business, de la stigmat la prevenție, ceea ce va crea, în timp, un avantaj competitiv pentru întreaga noastră economie.

Echipa CITR a avut o contribuție semnificativă la strategia și redactarea noii Legi nr. 216/2022 ce modifică și completează Legea nr. 85/2014 prin care au fost transpuse în Romania mecanismele de prevenție în business introduse la nivel european prin Directiva nr. 2019/1023. Prevederile legii au intrat în vigoare în termenul asumat de România în angajamentul față de Uniunea Europeană, la 17 iulie 2022. Începând cu aceasta dată, mii de companii din România pot beneficia de mecanisme de restructurare moderne orientate spre salvarea companiilor și dezvoltarea afacerilor.

 

Flowers

test