Laura Badea este noul director de vânzări al CITR

Nu există comentarii

București, 20 martie 2013 – Casa de Insolvență Transilvania (CITR), liderul pieței de insolvență din România are are un nou director de vânzări din februarie 2013. Laura Badea va conduce Departamentul de Valorificări active, care presupune coordonarea echipei formate din consilieri de vânzări şi reprezentanţi de vânzări regionali.

”Tranzacțiile efectuate în insolvență pot fi  o oportunitate  pentru investitori întrucât legea insolvenței oferă mecanisme suple care protejează investitorul de istoricul nefast al companiei în insolvență, putându-se prelua numai partea sănătoasă a business-ului. Ne referim atât la tranzacționarea de active, cât și la transferul business-urilor în întreg. Gestionate cu eficiență și profesionalism, acestea generează atât posibilitatea recuperării eficiente a creanțelor, locuri de muncă, profit economic. Tocmai de aceea avem nevoie să lucrăm cu profesioniști”, a declarat Andreea Anghelof, managing partner în Casa de Insolvență Transilvania

Departamentul de Valorificări active se ocupă de administrarea patrimoniilor debitoarelor, precum şi de valorificarea eficientă a lor prin vânzarea finala. Alături de celelalte departamente din companie a contribuit la crearea unui renume pentru CITR, atât ca formator de opinie, cât și ca un centru de inovație în domeniul insolvenței.

Casa de Insolvență Transilvania este cunoscută pentru accentul pe care îl pune pe implicarea, succesul şi plusul de valoare adus de către membrii echipei, board-ul CITR promovând cei mai valoroşi practicieni în insolvenţă și consultanți de vânzări din cadrul companiei. Alăturarea Laurei Badea echipei noastre aduce un plus de expertiză datorat experienței sale complexe și, totodată, un suflu proaspăt în companie.

Laura a lucrat în poziții de conducere pentru jucătorii cheie din piața bancară și FMGC: TBI Consumer Financing IFN, ING Group România, Heineken România, ultimul post ocupat fiind de Key Account Manager pentru Unicredit Consumer Financing. Laura este absolventă a Institutului Bancar  Român, unde s-a format ca broker. 

Despre Casa de Insolvență Transilvania

CASA DE INSOLVENȚĂ TRANSILVANIA, liderul pieței de insolvență din  România, acționează ca liant între debitoare și ceilalți participanți în procedură. Cu o echipă de 100 de specialiști, 35 practicieni în insolvență și 12 echipe de lucru, Casa de Insolvență Transilvania a gestionat procedura insolvenței a peste 650 de societăți comerciale și este reprezentă la nivel național. Expertiza acoperă arii de activitate ca: agricultură, transport, industria farmaceutică, alimentară, a lemnului, a încălțămintei, producții ceramice, panificație, activități comerciale, extracţia și prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate.
Casa de Insolvență Transilvania este societatea corespondentă a societății civile de avocați Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.