Daca ati raspuns DA la 3 dintre ipostazele de mai sus inseamna ca societatea se confrunta cu dificultati financiare. Un specialist din echipa CITR va poate ajuta cu o analiza diagnostic a societatii pentru a evalua situatia exacta si va poate explicita mecanismele insolventei.;


Colegii nostri va pot ajuta la adresa dezvoltare@citr.ro.

CITR Performanta prin parteneriat

Cu o vechime de peste 14 ani in activitatea de practician in insolventa, echipa CITR este un adevarat formator de opinie, un motor al inovatiei in acest tip de business.

Avem experienta a peste 750 de proiecte gestionate de-a lungul timpului, un colectiv format din peste 110 de specialisti si experti in domeniu, o prezenta constanta si dedicata in toate proiectele de dezvoltare si imbunatatire a acestui domeniu.

Suntem mandri ca putem aduce o contributie activa in educarea mediului de business, prevenirea, dar si gestionarea starii de insolventa. Inca de la infiintare am pus accent pe excelenta profesionala. Suntem o prezenta constanta a Conferintelor de specialitate atat din tara, cat si din strainatate.

Asociatii nostri sunt membrii INSOL Europe, avocati si practicieni de renume, economisti si analisti financiari cu experienta.

Servicii

Serviciile noastre acopera toate etapele procedurii insolventei si ofera o plaja foarte larga de metodologii si solutii. Punem accent in egala masura pe preventie si educatie manageriala. De aceea oferim servicii de preinsolventa, care pot duce la redresarea activitatii companiei in afara legii insolventei, prin proceduri specifice.

Serviciile noastre

Portofoliu

Am fost implicati in peste 750 de proceduri de insolventa. Clientii nostri provin din domenii ca: real estate, retail, constructii, agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, extractia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase etc. Pana in prezent am realizat aproximativ 80 de planuri de reorganizare.

Clienti

Vanzari

Portofoliul de active corporale si necorporale, licitatiile si procedurile de vanzare active pe care le organizam sunt publice si pot fi consultate mai jos.

Avantaje