Daca ati raspuns DA la 3 dintre ipostazele de mai sus inseamna ca societatea se confrunta cu dificultati financiare. Un specialist din echipa CITR va poate ajuta cu o analiza diagnostic a societatii pentru a evalua situatia exacta si va poate explicita mecanismele insolventei.;


Colegii nostri va pot ajuta la adresa dezvoltare@citr.ro.

 

ServiciiCITR

Serviciile noastre acoperă toate etapele procedurii insolvenței și oferă o plajă foarte largă de metodologii și soluții. Punem un accent la fel de mare pe restructurarea business-ului și educație managerială.

Preinsolventa

Procedurile sunt confidențiale și se aplică în vederea redresării companiilor aflate în dificultate temporară, al căror potențial de viabilitate managerială și economică este în dinamică descrescătoare. Acestea pot fi mandatul ad-hoc și concordatul preventiv.

Serviciile noastre:


Detalii

Insolventa

Peste 50% dintre procedurile din portofoliul nostru actual sunt societăți aflate în diverse stadii de reorganizare, sau care se îndreaptă spre reorganizare, fiind în perioadă de observație. Specialiștii noștri în analiză financiară și restructurare, standardul ridicat impus în formularea strategiilor de reorganizare, precum și implicarea managamentului propriu în implementarea planului, fac ca CITR să gestioneaze cele mai importante companii din business-ul românesc aflate în insolvență. Serviciile pe care le oferim vizează proceduri de REORGANIZARE, FALIMENT sau LICHIDARE VOLUNTARĂ.

Serviciile noastre:


Detalii

Conexe

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri și pentru a le oferi un pachet complet de servicii în domeniul insolvenței, am dezvoltat o serie de facilități pentru clienții terți antrenați într-o procedură de restructurare a unui business. Serviciile pe care le oferim sunt: administrator special, întocmire plan de reorganizare în procedurile unde CITR nu are calitatea de administrator judiciar, consultanță asupra planurilor de reorganizare propuse, traininguri și seminarii în materia insolvenței.

Serviciile noastre:


Detalii