Daca ati raspuns DA la 3 dintre ipostazele de mai sus inseamna ca societatea se confrunta cu dificultati financiare. Un specialist din echipa CITR va poate ajuta cu o analiza diagnostic a societatii pentru a evalua situatia exacta si va poate explicita mecanismele insolventei.;


Colegii nostri va pot ajuta la adresa dezvoltare@citr.ro.

PortofoliuCITR

Am fost implicati in peste 750 de proiecte. Pana in prezent am gestionat o masa credala totala de aproximativ 2 mld 800 mil euro si peste 10.000 de locuri de munca. Clientii nostri provin din domenii ca: real estate, retail, constructii, agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, extractia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase etc.

Flanco International SRL Bellevue Residence City Mall Leonardo Astra Vagoane Concefa Alia Residence Acord Leasing Tunele SA Brasov

Actuale

Portofoliul nostru cuprinde in prezent peste 370 de proceduri, din domenii ca real estate, retail, constructii, agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, extractia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase.

Tipuri de ProiecteToate Proiectele

Best Of

Prin ceea ce facem am inovat tot timpul si am cautat sa ridicam standardele practicii insolventei si managementului de criza din Romania. In multe dintre procedurile gestionate am aplicat pentru prima oara in Romania anumite metodologii. Si am avut success. Va prezentam aici cateva studii de caz cu unele dintre cele mai dificile cazuri, cu cele mai de succes solutionari.

ClientiToate Proiectele

Arhiva

Puteti accesa aici intreg portofoliul de proceduri gestionate de CITR. Veti putea analiza toti pasii, de la deschiderea procedurii pana la inchiderea ei.

ArhivaToate Proiectele