Daca ati raspuns DA la 3 dintre ipostazele de mai sus inseamna ca societatea se confrunta cu dificultati financiare. Un specialist din echipa CITR va poate ajuta cu o analiza diagnostic a societatii pentru a evalua situatia exacta si va poate explicita mecanismele insolventei.;


Colegii nostri va pot ajuta la adresa dezvoltare@citr.ro.

 

Despre NoiCITR

Cu o vechime de peste 14 ani in activitatea de practician in insolventa, echipa CITR este liderul pietei de profil din Romania, un adevarat formator se opinie, un motor al inovatiei in acest tip de business.

Avem experienta a peste 750 de proiecte gestionate de-a lungul timpului, un colectiv format din peste 110 de specialisti si experti in domeniu, o prezenta constanta si dedicata in toate proiectele de dezvoltare si imbunatatire a acestui domeniu.

Suntem mandri ca putem aduce o contributie activa in educarea mediului de business, prevenirea, dar si gestionarea starii de insolventa.Inca de la infiintare am pus accent pe excelenta profesionala. Suntem o prezenta constanta a Conferintelor de specialitate atat din tara, cat si din strainatate.

Asociatii nostri sunt membrii INSOL Europe, avocati si practicieni de renume, economisti si analisti financiari cu experienta.

Istoric

CITR a luat fiinta la initiativa asociatilor fondatori. Fiecare dintre ei aducea atunci cate 5-6 ani de experienta in domeniul insolventei, studii juridice si economice si un impresionant portofoliu de proiecte, fiind anterior asociati parteneri intr-o alta societate de insolventa infiintata in anul 2000.In anul 2007, CITR castiga cel mai mare proiect de lichidare din Romania, Tractorul Brasov.


Detalii

Viziune

Misiunea CITR este de a isi folosi echipa de specialisti inovatori pentru a crea solutii financiare si de management adaptate finantatorilor si companiilor in dificultate sau insolventa, care sa duca la insanatosirea imediata a activitatii si relatiilor cu partenerii, in scopul revigorari mediului de business.


Detalii

Echipa

Performanta societatii este strans legata de profesionalismul oamenilor din interior. CITR inseamna peste 110 de specialisti, 40 practicieni in insolventa si 10 echipe de lucru constituite din analisti financiari, avocati, juristi, economisti, specialisti in marketing, experti contabili si auditori.


Detalii